March 24, 2017

No title for this post

Geram jugak bila naik notification memory yang ni.. 😤
Delete Post - Done 
Habis cerita..
Tahun depan tak keluaq dah post yang ni..


March 22, 2017

Stress !

Stress bila mana bukan aku yang buat silap, tapi aku yang kena marah..
Bile berterus terang, kata aku yang menjawab..
Tanpa usul periksa pulak tu..
What the??? 
Buat la sendiri kerja tu kalau dah bagus sangat..


*Sigh*

March 3, 2017

2017

Assalamualaikum..

My 1st entry in 2017..
Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas..
Memang tak berkesempatan nak update kat blog ni..
Tak tahu nak update apa..
Tiada benda menarik pun yang terjadi..
Dan..Cerita aku bukan dikisah pun oleh sesiapa..
So, lebih baik diam sahaja..

Tapi,
I know beberapa orang yang masih singgah di blog ni..
Masih tak pasti untuk tujuan apa..
Mungkin nak tahu khabar aku, Alhamdulillah aku baik-baik sahaja..
Mungkin nak tahu aku dah kahwin atau belum, jodoh aku masih belum sampai..
Mungkin nak tengok gambar aku yang terkini, mungkin disini bukan tempatnya untuk aku upload gambar aku..di fb & insta mungkin..
Mungkin juga kau nak tahu tentang perkembangan aku yang terkini, aku mengambil langkah untuk berdiam lebih baik..belajar dari pengalaman yang lalu.. :)

Terima kasih atas kunjungan..
Terima kasih atas perhatian..
Semoga kalian semua baik-baik selalu.. :)